BABOLAT PROPULSE FURY CLAY – BEIGE/BLACK

Oorspronkelijke prijs was: €140.00.Huidige prijs is: €109.95.

21% Off

Babolat Propulse Fury Clay Women

Welkom bij onze webshop, dé bestemming voor tennisliefhebbers die op zoek zijn naar topprestaties op de baan! Stap in de wereld van Babolat met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Babolat Propulse Fury Clay in het opvallende Beige/Black design.

De Babolat Propulse Fury Clay is een ware revolutie in tennisprestaties. Ontworpen voor snelheid, wendbaarheid en stabiliteit, tilt deze schoen jouw spel naar een hoger niveau op gravelbanen. Met zijn innovatieve technologieën biedt hij ongeëvenaarde ondersteuning en comfort, zodat je vol vertrouwen kunt bewegen en krachtig kunt spelen, punt na punt.

Deze specifieke editie, met zijn stijlvolle Beige/Black kleurencombinatie, voegt een vleugje elegantie toe aan je tennisoutfit, terwijl hij tegelijkertijd een statement maakt op de baan. Of je nu een recreatieve speler bent die zijn spel wil verbeteren of een competitieve atleet die op zoek is naar de ultieme prestatieschoen, de Babolat Propulse Fury Clay zal aan al je verwachtingen voldoen.

In onze webshop vind je niet alleen de Babolat Propulse Fury Clay in het Beige/Black design, maar ook een uitgebreid assortiment aan andere tennisproducten, van rackets tot kleding en accessoires. Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de kracht van de Babolat Propulse Fury Clay – Beige/Black en domineer de gravelbanen zoals nooit tevoren!

  • BETROUWBARE WEBSHOP

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €50,-

  • DESKUNDIGE SERVICE

Wij snappen dat een schoen uitkiezen op basis van tekst en gegevens niet gemakkelijk is. Bij ons is het mogelijk om op locatie te passen om zo tot een goede, weloverwogen keuze te komen. Stuur even een mail of een WA bericht om een afspraak te maken bij onze fysieke winkel, Macaré Sport, in sportcentrum Mariahoeve (Het Kleine Loo 12, 2592 CE Den Haag).
Mail: info@online-sportwinkels.nl
Tel: 06 30293871

Merk

Maat

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BABOLAT PROPULSE FURY CLAY – BEIGE/BLACK” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant Product: